A kávé háza

Egy kávéház, ami nem csupán egy épület, sokkal inkább egy közösség, amit a kávé iránt elkötelezett vendéglátókon túl a szekszárdi polgárok, borászok, a vidékre kíváncsi turisták és még sok sok kedves ember alkot.

Ez a rövid gondolat sokat elárul arról, amit szakmailag képviselünk – A kávé múltja és jövője a jelenben. Kutatjuk a kávékészítés minden apró részletét. A Costa Rica-i Lourdesben található ültetvényen évek óta kísérleteket végzünk a kávé termesztés és feldolgozás témakörében, a kávézó melletti kávépörkölőnkben a legkorszerűbb berendezésekkel végezzük a kávé pörkölését és a 21. század legfejlettebb technológiájával készítjük az italokat a pultban. Feszegetve a határokat, ám tiszteletben tartva a múlt minden eredményét.

Megalakulásunk óta számos hazai és nemzetközi elismerésben részesítették szakmai munkásságunkat, melynek minden pillanatban igyekszünk megfelelni.

A kávé mellett sok figyelmet fordítunk a helyi értékek ápolására, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a kiváló szekszárdi borászok mellett, a kezdetektől részesei vagyunk az „Ivánvölgyi Kadarka Túrának”. Mert ez a rendezvény is tükrözi, hogy a barátság, a vendégszeretet, a kiváló bor, a csodás szekszárdi táj, épp úgy az életünk része, mint a kávé, amin keresztül kifejezzük önmagunkat

További programlehetőségek vasárnap Szekszárdon

Garay ÉlményPince www.garaypince.hu
A nagy múltú pince 90 négyzetméteres vendéglátó terében jelenleg 27 ismert szekszárdi borászat kínálja palackos borait.

Petrits mézeskalács www.mezeskalacs.hu
Ismerjék meg a mézeskalácsok, házi készítésű bonbonok és gyertyák készítését. Kóstolni se feledjenek el!